Deze schotel bevat veel groentjes en mijn favoriete koolhydratenbron is natuurlijk PASTA! Het is heel simpel om te maken en ook nog eens gezond!

Ingrediƫnt | Hoeveelheid |
---|---|
Fusili | 300 gr |
courgette | 1 stuk |
champignons | half bakje |
ui | 1 stuk |
knoflook | 1 teentje |
tomaatjes | 10 stuks |
kookroom | 75 ml |
geraspte kaas | 50 gr |
olijfolie | 1 el |
Allereerst begin je met het snipperen van de ui en in plakjes snijden van de champignons. De courgette snijdt je in blokjes en de cherry tomaatjes halveer je. Kook de fusili voor ongeveer 10 minuten in ruim kokend water. Bak de ui, courgette en champignons in de pan en voeg er ongeveer 75 ml kookroom en 40 gram geraspte kaas aan toe. Meng de fusili door de groenten heen, nadat je deze hebt laten uitlekken. Vet de ovenschaal in met olijfolie en voeg het fusili-groenten mengsel toe en strooi de overige geraspte kaas overheen. Tot slot verdeel de gehalveerde tomaatjes eroverheen. Bak de pastaschotel in 10 minuten op 180 graden. Pas op dat je je niet verbrandt als je de lekkere pastaschotel uit de oven haalt ;)
Reactie plaatsen
Reacties